کرونا همه چیز را از هم دور کرده و این روزها با گوشیهایمان با هم حرف میزنیم، همدیگر را میبینیم، کار میکنیم، درس میخوانیم و...
در این میان اما کودکانی که خیلی وقتها برای مدرسه رفتن تهیه مداد و دفتر هم سختشان بود ماندهاند و درسی که باید با تبلتی بخوانند که ندارند.
بعضی از این بچهها، کودکان متاثر از اچآیوی/ایدز هستند.

ایدز ترسناک نیست اما گاهی غمناک است. مثلا وقتی کودکی، کودکیاش متاثر میشود از ایدز با پدر و مادری که اینروزها علاوه براینکه بار روزهای کرونازده را بر دوش دارند، با اچآیوی/ ایدز هم زندگی میکنند و این درد مضاعف است.
در این کمپین برآنیم تا با همراهی شما ۳۰ عدد تبلت برای دانشآموزانی که به نوعی متاثر از اچ.آی.وی (ایدز) هستند تهیه و امکان حضور آنها در کلاسهای آنلاین مدارس را فراهم کنیم.
روز جهانی ایدز از سال ۱۹۸۸ به منظور افزایش سرمایهگذاری در این حوزه و افزایش آگاهی، آموزش و مبارزه با تبعیضها به اول دسامبر برابر ۱۰ آذر پاس داشته میشود. هر ساله برای این روز، شعار خاصی نیز در نظر گرفته میشود. هدف عمده از این کار این است که به عموم مردم یادآوری شود که اچآیوی/ایدز از بین نرفتهاست و هنوز کارهای زیادی است که باید انجام شود. هدف از اجرای این طرح مواجهه با مسائل و مشکلات افرادی است که با اچآیوی/ایدززندگی میکنند. در ماههای اخیر به واسطۀ اپیدمی جهانی بیماری کرونا، بسیاری از افراد جامعه به کرونا مبتلا شده یا به نوعی با آن درگیر بودهاند که این تجربه شباهت زیستی فراوانی با افرادی دارد که با بیماری اچآیوی/ایدز زندگی میکنند که مساله استیگما (انگ)، ضعف شدید جسمانی، مشکلات مالی و بیکاری، ترس از بیماری و همچنین ترس از افشای بیماری از این دست تجربیات است.
ما در این برنامه میکوشیم تا با شبیهسازی شرایط زندگی با اچآیوی/ایدز از طریق یادآوری روزهای زندگی با کرونا، افراد جامعه را به تعمق بیشتر و درک مناسبتر از وضعیت افرادی که با اچآیوی/ایدز زندگی میکنند دعوت کنیم.
برنامۀ اجرایی ما برای امسال شامل موارد زیر میشود:
۱- برگزاری ورکشاپ نقاشی بر ای کودکان متاثر از اچآیوی/ایدز با موضوع «دنیای پس از کرونا»
۲- برگزاری نمایشگاه نقاشی «ویروسی که با ما زندگی میکند» در گالری مجازی و دو ایستگاه مترو و گالری مجازی
۳- حراج نقاشیهای کودکان جهت خرید گوشی هوشمند برای فراهم شدن امکان استفاده از فرصت آموزشی برابر برای کودکان متاثر از اچآیوی/ایدز
۴- تغییر رنگ سازههای شهری به مناسبت روز جهانی اچآیوی/ایدزبه رنگ قرمز (میدان آزادی ،برج میلاد، پل طبیعت)
۵- تعریف کمپین «ویروسی که با ما زندگی میکند» در فضای مجازی با رویکرد اشتراک تجربه افرادی که تجربه ابتلا به بیماری کرونا را داشتهاند از موضوع تجربه «انگ و تبعیض» به واسطه بیماری
۶- کمپین رسانهای با هدف اطلاعرسانی پیرامون اچآیوی / ایدز
ما از کجا آمدهایم؟
موسسأ کاهش آسیب سیمای سبز رهایی از سال ۱۳۸۵و با دریافت مجوز از سازمان بهزیستی کشور در حوزۀ کاهش آسیبهای اجتماعی ناشی از اعتیاد و بیخانمانی فعالیتش را آغاز کرد و خدمات بسیاری را با همکاری سازمان بهزیستی و شهرداری تهران به گروه هدف خود ارائه کرده. یکی از خدمات موسسه باشگاه مثبت است که به افراد متاثر از بیماری ایدز، خدمات حمایتی و آموزشی ارائه میدهد علاوه بر این همه ساله هم زمان با هفتۀ جهانی ایدز با برنامههای ویژه میکوشد در جهت اطلاعرسانی و پیشگیری از اچ آی وی/ ایدز به عموم گام بردارد.

«موسسه سیمای سبز رهایی» سازمانی است مردمنهاد، غیرسیاسی و غیردولتی که با تکیه بر اصل «ارج نهادن کرامت انسانی» و با جلب حمایتهای مادی و معنوی افراد و سازمانها، به ترویج «اندیشۀ کاهش آسیب» در جامعه میپردازد.
سیمای سبز با شناسایی افراد اسیبدیده از کارتنخوابی و اعتیاد و ارائه آموزش و ارائه خدمات کاهش آسیب به این افراد میکوشد تا بیماران اعتیاد با تحمل درد کمتر و افزایش شانس ادامه حیات با آسیب کمتر، در صورت تمایل به فرصت درمان دسترسی پیدا کنند و در مسیر بهبودی قرار بگیرند.
همچنین با شناسایی، حمایت و ارئه خدمات کاهش آسیب به افراد دارای رفتارهای پر خطر کمک میکنیم که از انتشار اچ آی وی از طریق رفتارهای پرخطر وابسته به اعتیاد جلوگیری شود.
موسسۀ سیمای سبز رهایی از طریق استفاده از نیروهای همسان به ظرفیتسازی در میان افرادی که با بیماری اعتیاد درگیر بودهاند میپردازد و میکوشد با ترویج فعالیت داوطلبانه، جلب مشارکتهای اجتماعی و استفاده از ظرفیت رسانههای جمعی با گسترش تفکر کاهش آسیب در سطوح مختلف جامعه از جمله تصمیمسازیهای کلان، رفتارهای گروهی و اجتماعی و نگاه شخصی افراد به بیماری اعتیاد و بیماران اعتیاد تاثیرگذار باشد.
«باشگاه مثبت»
باشگاه مثبت موسسۀ کاهش آسیب سیمای سبز رهایی فضایی است جهت ارائه خدمت به افرادی که با اچ.آی.وی/ ایدز زندگی می کنند.
از آنجا که این افراد به دلیل انگ و تبعیض با مشکلات اجتماعی گستردهای مواجه هستند و یا به علت شرایط بیماری و ضعف بدنی توانایی اشتغال ندارند، سیمای سبز رهایی در قالب باشگاه مثبت به ارائۀ خدمات به افرادی که با اچآیوی/ایدز زندگی میکنند و همچنین افرادی که زندگی آنها متاثر از اچآیوی/ایدز است (مانند فرزندان این افراد) میپردازد و به کمک نیاز سنجی های دوره ای، از نیاز ها و مشکلات این مددجویان آگاه شده و با کمک خیرین محترم و مردم عزیز و همچنین سازمان بهزیستی کشور نسبت به رفع این مشکلات اقدام می نماید.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
0 دیدگاه